Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

La ce vârstă apar visele?

La ce vârstă apar visele?

Se pare că visele îi însoțesc pe micuți încă din pântecele mamei, așa că legătura pe care o stabilești cu bebelușul tău se intensifică prin imaginile pe care i le creezi. Pe măsură ce se dezvoltă în uter, fetusul începe să simtă și să formeze diverse imagini, iar specialiștii au pornit studii pentru a afla legătura pe care o au cu gândurile și trăirile tale.

Poate că, de multe ori când îți privești puiul în timp ce doarme, îi admiri fiecare gest și te întrebi la ce se gândește atunci când zâmbește și ce poate să neliniștească somnul lui inocent. Ei bine, mulți dintre specialiști sunt de părere că ei visează, dar pentru că ne este imposibil să îi întrebăm pe ei și să povestim împreună despre ce au visat în timpul somnului, rămâne o necunoscută. Ce se știe, însă, este faptul că somnul și imaginile care pot apărea în perioada de odihnă îi ajută pe micuți în a-și dezvolta activitatea cerebrală, fiind cea care ar determina și actul vorbirii.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.