Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Creează o legătură cu nou-născutul

Creează o legătură cu nou-născutul

Începutul relaţiei dintre tine şi bebe

Vei descoperi că s-ar putea să fie nevoie de timp pentru a putea crea o relaţie cu bebeluşul tău. Nu-ţi face griji; este normal ca acest sentiment să necesite timp pentru a de dezvolta. Fă tot posibilul pentru a-i acorda copilului tău toată dragostea şi îngrijirea de care are nevoie, iar legătura va apărea în timp.

Relaţia partenerului tău cu copilul

Este vital ca partenerul tău să se simtă complet implicat în creşterea şi dezvoltarea copilului. Este foarte puţin probabil să-şi arate sentimentele puternice şi stresul pe care le-ar putea simţi, prin urmare încurajează-l să-ţi împărtăşească ceea ce simte. Asigură-te că-i oferi suficiente oportunităţi de a avea un rol important în îngrijirea copilului, împărţind responsabilităţile şi bucuriile de a fi părinte.

Ţine cont de sentimentele partenerului

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.