Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Abilități fizice

Abilități fizice

Dezvoltarea fizică oferă copiilor abilitățile de care au nevoie pentru a explora și interacționa cu mediul înconjurător. Creșterea fizică a unui copil mic începe atunci când mușchii lui se fortifică iar apoi își formează încet coordonarea. Dezvoltarea controlului muscular este primul pas în acest proces.

Pe măsură ce copiii cresc, poți observa schimbări dramatice în cantitate și tipul de activitate fizică efectuată. Nou-născuții își petrec primele zile din viață dormind și mâncând. Însă, când devin copii, trec de la târât la mers și, într-un final, devin mai independenți și încep să alerge. Modul în care copiii sunt ținuți în brațe și manevrați, jucăriile cu care se joacă și mediul în care trăiesc le influențează dezvoltarea abilităților fizice

 

La vârsta de un an:

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.