Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

FOLOSIREA SUZETEI - AVANTAJE ŞI DEZAVANTAJE

FOLOSIREA SUZETEI - AVANTAJE ŞI DEZAVANTAJE
Da sau nu utilizării suzetei? Este o controversă despre care se discută de ani buni. S-a demonstrat că încă din pântece bebeluşul suge uneori degetul mare. Te întrebi însă dacă suzeta poate deveni un viciu? Depinde cum este folosită.
citeşte mai mult

CE TIP DE SUZETĂ ALEGI?

CE TIP DE SUZETĂ ALEGI?
Suzeta este un ajutor important încă din primele luni de viaţă, aşa că pe piaţă se găsesc în diferite forme, culori, duritate sau flexibilitate.
citeşte mai mult

Metode de adormit bebelușii

Metode de adormit bebelușii
Somnul și odihna sunt foarte importante pentru micuțul tău, întrucât contribuie la dezvoltarea și creșterea lui. Dacă bebelușul tău adoarme de obicei foarte greu, trebuie, în primul rând, să te încarci cu multă răbdare și să pui în practică metode speciale, considerate a fi eficiente de către majoritatea părinților și a specialiștilor pediatri. Trebuie să înțelegi că programul de somn al bebelușului tău se va regla în timp, însă, la început, ei nu vor fi capabili să facă diferența între zi și noapte, iar programul lor de somn haotic te va ține în picioare la ore nepotrivite.
citeşte mai mult

La ce vârstă apar visele?

La ce vârstă apar visele?
Se pare că visele îi însoțesc pe micuți încă din pântecele mamei, așa că legătura pe care o stabilești cu bebelușul tău se intensifică prin imaginile pe care i le creezi. Pe măsură ce se dezvoltă în uter, fetusul începe să simtă și să formeze diverse imagini, iar specialiștii au pornit studii pentru a afla legătura pe care o au cu gândurile și trăirile tale.
citeşte mai mult

De ce plâng copiii în somn?

De ce plâng copiii în somn?
Se întâmplă destul de des ca bebelușul tău să se trezească plângând în timpul nopții, cel puțin în primele luni de viață. Dragă mămică, nu trebuie să te impacientezi, te sfătuim să fii relaxată și îți aducem argumentele care să te liniștească.
citeşte mai mult

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.