Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Prima noapte acasă cu bebelușul

Prima noapte acasă cu bebelușul

Cel mai important lucru pentru a trece cu bine de prima noapte acasă cu bebelușul este să te organizezi. Pare prozaic, dar pregătirea în detaliu a venirii acasă te ajută să treci cu bine chiar și peste situațiile neașteptate.

Informează-te

Ai la dispozție cărți de specialitate, poți vorbi cu prietene care au trecut deja prin experiența nașterii și poți discuta oricând cu experții Nutricia Aptamil despre lucrurile care te preocupă în legătură cu prima noapte acasă. Este important să nu intri în panică la cel mai mic semn, dar să fii bine informată și să știi ce este normal și ce ar trebui raportat medicului. Pentru a preveni un atac de panică nocturn, ar fi de preferat ca bebelușul tău să fie văzut de medicul pe care l-ai ales încă din timpul sarcinii după venirea de la maternitate.

Implica-l pe tati
Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.