Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Înotul – prima lecție de sănătate pentru bebeluși

Înotul – prima lecție de sănătate pentru bebeluși

Apa este cel mai bun mijloc de distracţie şi tratament preventiv pentru copii, încă de la cele mai fragede vârste. De aceea, din ce în ce mai mulţi părinţi decid să-şi lase copiii pe mâinile unui terapeut care să-i iniţieze pe cei mici în tainele subacvatice.

Cei care au făcut-o afirmă sus şi tare că metodele de stimulare psihomotorii prin tehnici de masaj şi hidroterapie reprezintă cea mai bună investiţie pentru sănătatea copiilor.

La două, trei zile de la naştere, după ce copilul a fost echilibrat cardio-respirator, poate fi înscris într-un astfel de program. Până la vârsta de patru luni şi jumătate sau şase luni, în funcţie de capacităţile de adaptare ale fiecărui copil, metodele de îngrijire şi tratament sunt aplicate la domiciliul micuţului. Acest lucru deoarece, mai devreme de această vârstă, nu se poate asigura securitatea copilului până în momentul în care i s-au făcut vaccinările obligatorii.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.