Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Frica de frizer!

Frica de frizer!

Pentru părinţi, prima tunsoare a copiilor lor, este unul dintre cele mai emoţionante momente. Majoritatea copiilor însă, privesc acest eveniment cu rezistenţă şi suspiciune, lucru normal de altfel, dacă nu sunt pregătiţi dinainte pentru prima vizită la frizer.

Foarte mulţi copii, sunt de părere specialiştii, sunt foarte precauţi în ceea ce priveşte noile experienţe care apar în viaţa lor. Acelaşi lucru se întâmplă şi la frizer. Ei vor să ştie ce li se va întâmpla şi cine este persoana care îi tunde. Iar pentru că nu-şi pot exprima în alt fel temerile de necunoscut, cei mici încep să plângă şi să facă un adevărat circ în faţa frizerului.

Frizerul este persoana care umblă la integritatea corporală a copilului, iar acesta din urmă nu are control asupra a ceea ce se va întâmpla, motiv pentru care în sufletul lui se crează o angoasă şi singurele arme pe care le are la îndemână sunt plânsul, ţipătul, fuga şi agăţatul de rochia mamei. Vestea bună pentru tine este aceea că dacă te vei ocupa puţin de cel mic înainte de a merge pentru prima dată la un salon, vei putea face din acest eveniment, unul de neuitat.

Primii paşi spre...marea victorie

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.