Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

E pregătit de grădiniţă?

E pregătit de grădiniţă?

După vârsta de 3 ani, copilul este caracterizat printr-o mare deschidere spre mediul înconjurător, printr-o curiozitate vie. De aceea, specialiştii consideră că vârsta optimă pentru înscrierea la grădiniţă este vârsta de 3 ani, când micuţii deţin o capacitate crescută de învăţare.

Grădiniţa nu este un simplu loc de joacă, unde copilul aşteaptă să treacă timpul până se întorc părinţii de la serviciu. Grădiniţa este un spaţiu de învăţătură şi educaţie şi, deşi principala metodă de instruire este jocul, este posibil ca cel mic să întâmpine greutăţi. Mersul la grădiniţă reprezintă pentru copil prima mare schimbare din viaţa lui, trecerea de la familie la colectivitate, iar reuşita depăşirii acestui mare „hop” depinde de felul în care l-ai pregătit pe micuţ pentru această nouă experienţă.

Aspecte de care trebuie să ţii cont

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.