Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Disciplină pentru junior – ce funcționează

Disciplină pentru junior – ce funcționează

Copiii mici nu își propun să își enerveze părinții. Crizele de nervi, care își fac apariția după primul an de viață și ajung la apogeu în preajma celei de-a doua aniversări, reprezintă o etapă firească în dezvoltarea copilului care începe să descopere lumea și vrea să își afirme independența. Din momentul în care începe să meargă, juniorul vrea să facă multe alte lucruri. Cum încă nu poate, în el se nasc frustrări.

Cum poți disciplina un junior

Stabilește un program și reguli

Copiii mici au nevoie de ordine, rutină și reguli – ele le conferă siguranță într-o lume care este mult prea mare și de neînțeles. Iar atunci când se simt în siguranță, copiii sunt mult mai liniștiți, pentru că știu la ce să se aștepte.

Stabilește, deci, un program pentru juniorul tău – ore de somn, de masă, de plimbare sau de joacă. Evită spațiile foarte aglomerate și nu chema prea mulți musafiri odată în vizită, pentru a nu-l bulversa cu totul.

Fii empatică

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.