Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Cum alegi bona perfectă?

Cum alegi bona perfectă?

Bona este în adevăratul sens al cuvântului persoana căreia îi încredinţezi responsabilitatea de a avea grijă de copilul tău, persoana cea mai de preţ de pe lume. Este deci normal să ai dubii, întrebări. Însă de multe ori ne vedem nevoite să apelăm la o bonă, aşadar trebuie să găseşti persoana potrivită. Cum faci acest lucru, cum găseşti bona perfectă?

În primul rând, dacă ai posibilitatea să primeşti recomandări despre cineva care a mai lucrat pentru o prietenă sau un cunoscut în care ai încredere în privinţa educaţiei şi a exigenţei, optează pentru această alegere. Astfel vei începe colaborarea mult mai liniştită. Dacă metoda nu a funcţionat, te poţi adresa unei agenţii, sau să cauţi pe cont propriu, prin anunţuri.

Proba interviului
Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.