Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

CU BEBE PE BICICLETĂ

CU BEBE PE BICICLETĂ
CUM ÎȚI TRANSPORȚI COPILAȘUL

Însă până la scaun, dacă îngeraşul tău este foarte mic, poţi apela la un marsupiu rezistent, care-ţi permite să-l transporţi la piept. Un sfat practic este în acest caz să eviţi o bicicletă cu bară orizontală, clasica bicicletă pentru bărbaţi. Este incomodă atât pentru părinte, cât şi pentru copil.

Vine şi momentul în care treci la scăunel, la vârsta de 8-9 luni, când cel mic poate sta bine în şezut, pentru a evita să-i afecteze coloana. Pentru început este recomandată poziţionarea scăunelului în partea din faţă a bicicletei. Copilaşul are o vedere mai bună astfel, iar tu îl poţi supraveghea mai bine.

După o perioadă, când copilul devine mai măricel, scăunelul în faţă devine incomod şi chiar periculos, pentru că cel mic poate ajunge cu picioruşele la roată, astfel că este cazul să treci la scaunele poziţionate în spatele tău. Acestea sunt mai mari, anatomice şi pot duce o persoană care cântăreşte până la 25 de kg. Un astfel de scaun poate costa până la 400 de lei.

REGULI DE SIGURANȚĂ
Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.