Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Copilul agresiv

Copilul agresiv

Furia şi agresivitatea sunt manifestări umane, ce fac parte din viaţa noastră şi se manifestă diferit la fiecare dintre noi. Este vorba tot despre forme de exprimare pe care şi copiii le au de la cele mai fragede vârste. Totul este să ştii să decodifici motivele şi să elimini aceste probleme. Să fii vigilentă, dar nu dură.

Agresivitatea unui copil, şi ca rezultat al furiei, poate trece neobservată în primele luni de viaţă şi poate părea o problemă minoră. În mare lucrurile pot fi adevărate, deoarece furia este o formă de manifestare considerată de mulţi specialişti ca fiind normală, catalogată mai mult ca fiind o formă de comunicare şi de exprimare a nevoilor. În cazul în care accesele de furie persistă, se înteţesc chiar, şi sunt urmate de agresivitate, situaţia se schimbă. De aceea tu trebuie să fii 

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.