Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

BONA - AVANTAJE ŞI DEZAVANTAJE

BONA - AVANTAJE ŞI DEZAVANTAJE

INFLUENȚA POZITIVĂ

Să apelezi la o bonă pentru copil îţi aduce avantaje, dar şi dezavantaje. Un lucru bun este că micuţul tău primeşte o atenţie personalizată, iar bona respectă indicaţiile trasate de mamă în privinţa alimentaţiei, a programului de somn, a rutinei pe care o are şi familia.

Bonele sunt recomandate pentru copiii care încă nu au destul contact social şi care de aceea pot înlocui lipsa părinţilor într-o atmosferă relaxată, cu o persoană de încredere, care să se dedice doar lui. Această relaţie între bonă şi copil poate avea multe efecte pozitive pe termen lung în dezvoltarea socială, afectivă, personală şi cognitivă. În plus, sunt multe bone care în afara faptului că se ocupă de copil, au grijă şi de curăţenia din casă, de mâncare, ceea ce poate fi de mare ajutor pentru tine, când eşti proaspătă mămică.

BONA ȘI RISCURILE ASUMATE

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.