Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Alintă-l, dar nu-l răsfăța!

Alintă-l, dar nu-l răsfăța!

Se spune că dragostea de mamă nu are limite. Da, aşa este, dar copiii nu trebuie să afle asta când sunt foarte mici. Dacă vrei să nu devină unul dintre super răsfăţaţii nesuferiţi, astfel încât să piardă controlul, iată câteva sfaturi simple pe care ar fi bine să le ai tot timpul în vedere.

În toate studiile de specialitate, când se vorbeşte despre răsfăţ, este descris comportamentul copiilor, dar sunt tratate mai ales atitudinile părinţilor. Pentru că, se pare, părinţii sunt cei vinovaţi dacă micuţul lor este peste măsură de răsfăţat. De aceea, sfaturile din partea specialiştilor li se adresează părinţilor şi nu micuţilor. Ce să facă şi cum să facă aceştia pentru a nu creşte un copil răsfăţat peste măsură. Greşelile părinţilor sunt adesea cele care determină acest tip de comportament al copilului.

Stabileşte limite simple, dar clare
Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.