Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Activitati educative cu copiii

Activitati educative cu copiii

Joaca nu este doar unul dintre cele mai placute aspecte din viata unui copil, ci mai presus de toate este o provocare pentru parinte, care este responsabil pentru dezvoltarea copilului. Din observatiile zilnice reiese ca multi parinti uita ca exista o alternativa la stivele de jucarii inutile cu care sunt inconjurati copiii – este vorba de un divertisment sanatos bazat pe distractie si educatie in acelasi timp.

 Cu cat mai repede cu atat mai bine

Dezvoltarea copilului si modelarea mintii lui este la fel de importanta ca si grija pentru sanatatea lui fizica. Parintii ar trebui sa stie ca, în plus fata de momentele fericite ale unei copilarii fara griji pe care le pot oferi copiilor lor, de ei depinde ca cei mici sa-si dezvolte cunostintele si abilitatile in primii ani de viata.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.