Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Activități distractive pentru copii

Activități distractive pentru copii

Pragul de 1-2 ani reprezintă o vârstă dificilă, pentru că cel mic poate să facă deja unele lucruri, dar nu atât de multe pe cât și-ar dori, iar părinții nu prea știu cum să se joace cu un junior.

Nu ai nevoie de jucării prea sofisticate. Poți stimula abilitățile copilului și îi poți oferi lecții prețioase despre culori, forme, texturi, prin intermediul câtorva joculețe simple.

1. Pictura cu degetele

Nu poate desena forme și nici nu poate colora încă, dar juniorul tău poate picta. Cu degetele. Folosește culori non-toxice, cufundă degetele și palmele în vopsea sau tamponează-le cu un burețel și lasă-l apoi să pună amprentele pe o coală mare de hârtie sau chiar pe o pânză de tablou. Poți încerca și varianta pentru piciorușe, dar ai grijă să nu o ia la sănătoasa prin casă, cu tălpile pline de vopsea.

2. Joaca în bucătărie

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.