Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Abilități creative

Abilități creative

Mulți oameni presupun că creativitatea este ceva cu care copiii se nasc și fie o au, fie nu. Dar în realitate, creativitatea este mai mult o aptitudine decât un talent, și este o aptitudine pe care copiii și-o pot însuși cu ajutorul părinților.

Creativitatea nu înseamnă doar culorile alese pentru o pictură sau un desen. Este un mod de gândire, de rezolvare a problemelor și de aplicare a cunoștințelor. Încă din primele zile de viață, bebelușii răspund la contraste, culori, sunete și mișcări.

Modul în care integrează aceste experiențe variate le va influența creșterea și dezvoltarea în multe zone, inclusiv creativitatea. În acest mod, creativitatea e nesfârșită. Și mai important, creativitatea poate fi dobândită și dezvoltată.

Jocurile și activitățile creative au un rol central în dezvoltarea și învățarea generală a copiilor. De obicei, copiilor le place să-și exprime ideile și să exploreze lumea prin cântece, materiale de artă, limbaj și mișcare.

La vârsta de un an:

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.