Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

DA pentru un sistem imunitar puternicŞtiai că sistemul imunitar al copiilor se dezvoltă cel mai mult în primii 3 ani de viaţă?

Sistemul imunitar
100%
Vârsta copilului

Importanța expunerii în construirea imunitățiiÎn primii 3 ani de viață, se produc o serie de modificări ale sistemului imunitar al bebelușilor, anumiți anticorpi sunt preluați din exterior, în timp ce alții sunt produși mai lent. Imunitatea devine puternică atunci când sistemul imunitar este “antrenat”.

În urma expunerii la mediu, sistemul imunitar învață cum să elimine eficient microbii și cum să trateze infecțiile din corp. În funcție de etapele de creștere a copilului, sistemul imunitar se dezvoltă treptat și se adaptează la mediul în care trăiește copilul și la stilul său de viață.

5 modalităţi de expunere pentru antrenarea imunității

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil!

Noua formulă Aptamil, lapte pentru copii de vârstă mică, conține complexul unic Pronutra™ Advance și este special concepută pentru a susține imunitatea copiilor.

  • Contribuie la funcționarea sistemului imunitar

  • Contribuie la o dezvoltare cognitivă normală

  • Contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular și osos

Află mai multe
Descoperă
imunitatea