Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Experţii NUTRICIA Aptamil sunt aici pentru tine!

Ştim, meseria de mămică nu e tocmai uşoară. Însă totul pare mai simplu atunci când ai pe cineva alături. Experţii noştri sunt aici să te susţină cu sfaturi legate de sarcină, nutriţie sau îngrijirea bebeluşului tău.
Contactează-i cu încredere!

Intrebari frecvente

Mămicile întreabă

Vizitează rubrica

Olivia Forgiarini
Olivia Forgiarini
Expert NUTRICIA și Educator Perinatal SAMAS

Olivia Forgiarini a absolvit cursurile Programului de Sănătate pentru Mame și Sugari – SAMAS. În calitate de Expert NUTRICIA și Educator Perinatal SAMAS ea este alături de mămici și bebelușii lor, cu sfaturi specializate despre pregătirea și recuperarea perinatală, precum și nutriția mamei, a sugarului și a copilului de vârstă mică. Olivia Forgiarini îți oferă sprijin pe întreaga perioadă din primele 1000 de zile, încă din prima zi de concepție.

Poţi să-i adresezi oricând o întrebare prin:

Telefon

Telefon:

0800 672 888

*Pentru mai multe detalii despre Programul SAMAS, te rugăm să accesezi www.programsamas.ro

Ramona Vasilescu Hnyatek
Ramona Vasilescu Hnyatek
Expert NUTRICIA,
instructor de fitness şi aerobic @ World Class România

Ramona Vasilescu este instructor de fitness şi aerobic în cluburile World Class Bucureşti şi predă clase de yoga şi pilates. A absolvit cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Timişoara, debutând în lumea fitnessului ca instructor şi manager cu implicări active în mai multe evenimente sportive. Fericita mămică a unui băieţel de 1 an, Ramona a contribuit la crearea programului FII O MĂMICĂ PLINĂ DE ENERGIE program de revenire în formă după naştere. Ramona îţi stă la dispoziţie cu sfaturi specializate în programe de revenire la forma fizică optimă după naştere.

Poţi să-i adresezi oricând o întrebare prin:

Luiza Pîrvu
Luiza Pîrvu
Expert NUTRICIA, medic şi consultant în nutriţie

Absolventă a Facultăţii de Medicină Generală “Carol Davila” din Bucureşti în anul 2006, începe din acelaşi an cursuri de nutriţie şi boli metabolice, axate pe obezitate şi patologie derivată. Dr. Luiza Pirvu este specialist în combaterea şi tratamentul obezităţii, atât la adulți, cât și la copii și este coordonatorul volumului Alimentația Omului Modern.

Dr. Luiza Pirvu se alatură echipei de experți NUTRICIA și stă la dispoziția mămicilor cu sfaturi legate de nutriția corectă în perioada sarcinii, a alăptării și perioada post-natală.

Poţi să-i adresezi oricând o întrebare prin:

Octavia Puiu
Dr. Octavia Puiu
Expert NUTRICIA, medic primar de specialitate Obstetrică-Ginecologie

Doamna doctor Octavia Puiu e cea mai nouă membră a echipei de experţi NUTRICIA. Cu multă răbdare şi experienţă în domeniu, le-a fost alături câtorva sute de mămici, din prima lună de sarcină şi până în momentul aducerii pe lume a bebeluşului lor. A absolvit Facultatea de Medicină Carol Davila din cadrul „UMF” Bucureşti şi e gata să te ajute cu orice sfat ai nevoie, în orice moment al sarcinii tale.

Poţi să-i adresezi oricând o întrebare prin: