Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Descoperiri
esenţiale


Inspirată de 40 de ani de cercetare a laptelui matern, NUTRICIA a creat Aptamil cu Pronutra+, un complex unic de ingrediente, care combină prebioticele scGOS/lcFOS cu nutrienţi importanţi şi vitaminele A, C şi D, pentru un sistem imunitar sănătos.

Complexul unic Pronutra+ este doar una dintre descoperirile care au marcat cei 40 de ani de cercetare a laptelui matern, în institutul dedicat din Friedrischdorf, Germania. Ca urmare a preocupării de a dezvolta produse care să contribuie în mod natural la un sistem imunitar sănătos, NUTRICIA a creat formula de lapte pentru copiii de peste un an: Aptamil 1 an+, testat de copiii din 500 de creşe şi grădiniţe.

De peste trei decenii, NUTRICIA face paşi importanţi către o mai bună înţelegere a nevoilor nutriţionale ale copiilor de vârsta mică. Însă, în toţi aceşti ani de cercetare a laptelui matern, am reuşit să descifrăm nu doar compoziţia acestui aliment miraculos, ci şi secretele care stau la baza unei alăptări corecte. De aceea, ne bucurăm să putem împărtăşi cu tine toate cunoştinţele noastre şi să te sprijinim în primii paşi din „cariera de mămică”.

Află tot ce trebuie să ştii legat de îngrijirea şi alăptarea bebeluşului tău, de la experţii NUTRICIA!

 
Informează-te corect!

Descoperă adevărul din spatele „miturilor”
şi află cum să-ţi alăptezi corect bebeluşul.
Vezi "miturile"