Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Știința inspirată de laptele matern

NUTRICIA este ştiinţa inspirată de proprietăţile laptelui matern de a-i oferi unui bebeluş tot ce are nevoie pentru o creştere sănătoasă.

Secretele nutritive ale acestuia sunt descifrate la cel mai mare centru de cercetare a laptelui matern din Germania, de o echipă de specialiști dedicați inovației continue.

Apelează la experți
Îți punem la dispoziție aplicații, ghiduri și articole actualizate constant, dar știm că ai și întrebări unice precum ești tu. Întreabă cu încredere! Specialiștii noștri sunt aici pentru a te ajuta.
Pune o întrebare
Descoperiri esențiale
Inspirați de 40 de ani de cercetare a laptelui matern, am creat Aptamil cu Pronutra+, un complex unic de ingrediente pentru un sistem imunitar sănătos. Iar acesta este doar unul dintre paşii importanţi către o mai bună înţelegere a nevoilor nutriţionale ale copiilor.
Vezi descoperiri
Produse pentru copii
Folosind rezultatele anilor de cercetări în domeniul laptelui matern, am creat formulele de lapte și cerealele Aptamil, care contribuie la dezvoltarea creierului și funcționarea sistemului imunitar.
Vezi toate produsele