Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Vitamina D ajută la prevenirea infecțiilor respiratorii

Vitamina D ajută la prevenirea infecțiilor respiratorii

Fiindcă plămânii și căile aeriene sunt expuse la praf, fum, bacterii, virusuri, toxine, poluare, riscul de îmbolnăvire este ridicat. In cazul copiilor, mai ales în etapa în care sunt bebeluși sau preșcolari, deci au un sistem imunitar imatur, infecțiile respiratorii pot avea consecințe neplăcute asupra stării de sănătate și uneori, pun în pericol viața celor mici.
Sistemul imunitar are rolul de a proteja organismul de bacterii și virusuri, nu doar la nivelul mucoaselor, dar și atunci când microbii pătrund în organism. Iar pentru a funcționa la capacitate maximă, sistemul imunitar are nevoie de vitamine și minerale ce ajută în diverse procese specifice la nivelul celulelor, cum ar fi: 

Cea mai importantă vitamină care asigură sprijinul necesar sistemului imunitar, fiind direct implicată în acțiunea anticorpilor în corp, este vitamina D1.
Vitamina D este, de fapt, o grupă de vitamine: vitamina D2 (ergocalciferol) și vitamina D3 (colecalciferol) și este produsă de piele sub expunerea la razele solare, mai precis a razelor ultraviolete.

Vitamina D este 

Vitamina D ajută la prevenirea infecțiilor respiratorii
Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.