Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Lupta cu obezitatea

Lupta cu obezitatea

Un copil grăsuţ – mulţi găsesc acest lucru drăguţ, mai ales când este bebeluş. Când puiul mai creşte, încep semnele de întrebare: o fi bine sau nu?

Printre tot felul de ştiri despre caracterul epidemic al obezităţii, avertizări ale nutriţioniştilor şi incertitudinile noastre, mulţi părinţi încep să se întrebe la un moment dat, când copilul lor a depăşit stadiul de bebeluş şi este încă rotofei, dacă nu cumva e cam… prea gras.

Specialiştii spun că în primul rând trebuie să învăţăm să identificăm o astfel de problemă dacă ea există cu adevărat. Apoi să găsim soluţii, fără a ne culpabiliza, fără a-i face pe alţii responsabili şi mai ales cu calm. Dar rapid. Cu cât un copil este depistat mai din timp că are tendinţa de a avea un surplus de kilograme, cu atât există şanse mai mari de a-l aduce cu mai multă uşurinţă la greutatea normală. Cum poţi să îţi dai seama dacă micuţul tău este rotunjor, grăsuţ sau supraponderal? 

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.