Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Hrană pentru a întări sistemul imunitar

Hrană pentru a întări sistemul imunitar

Sistemul imunitar al copilului tău este încă în formare și va continua să se formeze până devine adult. Deși un sistem imunitar eficient adesea lucrează neobservat, luptând cu germenii și infecția înainte ca corpul puiului tău are șansa de a arăta simptome, o răceală ocazională este inevitabilă. De fapt, bolile sunt una din metodele prin care sistemul imunitar al puiului tău devine mai puternic.

Primii ani de viață sunt o perioadă importantă, când sistemul imunitar al micuțului tău învață cum să lupte cu bolile comune. Îi poți da sistemului imunitar al micuțului tău un ajutor dacă le oferi o dietă sănătoasă și echilibrată, plină de vitamine, minerale și prebiotice.

Acest articol examinează care nutrienți au un rol important în sistemul imunitar și îți dă exemple de mâncăruri care sun surse bune și pot fi incluse în dieta copilului tău.

Primii ani de viață sunt foarte importanți pentru dezvoltarea sistemului imunitar. Pe măsură ce bebelușul tău devine copil, voi doi vă veți plimba mai mult, veți merge la creșă sau la grupuri de copii, vă faceți prieteni și vă jucați afară, iar toate astea implică expunerea la noi tipuri de germeni.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.