Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

CEAIUL PENTRU COLICI

CEAIUL PENTRU COLICI

Colicile sunt crampele abdominale care afectează aproximativ 20% dintre bebeluşi în primele luni de viaţă şi care îi stresează pe părinţi, pentru că se simt neputincioşi în faţa plânsetului de disperare al copilului. Colicile apar după aproximativ 3 săptămâni de la naştere şi trec după 4 luni, odată cu maturizarea sistemului digestiv al bebeluşului, care devine pregătit să digere noi tipuri de alimentaţie. Nu se ştie care este cauza lor, dar este indicat ca mama să elimine din alimentaţia sa produsele alergenice. Dacă vezi că micuţul tău se strânge de burtică, are mânuţele încleştate sau plânge fără motiv, înseamnă că suferă de colici. Vestea bună este însă că există ceaiuri de colici, care îl pot ajuta pe micuţul tău.

CEAIURI CU ROL CALMANT
Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.