Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Virozele respiratorii – când sunt ele o urgență medicală?

Virozele respiratorii – când sunt ele o urgență medicală?

Viroza respiratorie este o afecţiune acută virală a căilor respiratorii superioare şi inferioare. Aceasta apare mai ales în timpul iernii și în primele luni ale primăverii. Viroza respiratorie la copii are o frecvenţă mai mare decât în cazul adulţilor şi poate da o patologie mai severă. Aceste infecţii sunt mai frecvente la copiii cu vârste sub 2 ani, incidență maximă fiind la vârsta de 6 luni. Sistemul imunitar imatur al copiilor este principala cauză, dar şi faptul că micuţii petrec o mare parte a timpului în colectivităţi, unde transmiterea virală este semnificativ ridicată.

Viroza respiratorie la copii

Odată integraţi în colectivitate, copiii devin expuşi la răceală şi gripă, mai ales în timpul sezonului rece. Cum poţi recunoaşte simptomele virozelor respiratorii şi când trebuie să te adresezi de urgență medicului? Poţi afla toate aceste informaţii, citind mai departe articolul.

Simptome:

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.