Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Cum identifici că bebelușul are imunitatea scăzută ?

Cum identifici că bebelușul are imunitatea scăzută ?

Copiii care au probleme cu sistemul lor imunitar se confruntă, de obicei, cu infecţii recurente neobişnuite (răceli frecvente) sau cu o serie de complicații ale bolilor. In general, perioada de convalescență este mai lungă în cazul bebelușilor cu un sistem imunitar afectat.

Copiii mici care sunt în creşă şi bebeluşii care au fraţi mai mari în şcoală, au tendinţa de a se îmbolnăvi, de multe ori, cu boli obişnuite, cum ar fi tuse, răceli şi infecţii intestinale. Un copil care are însă frecvent infecţii neobişnuite, în general mai grave, poate avea probleme cu sistemul imunitar. Dacă şi bebeluşul tău se confruntă cu astfel de probleme, atunci trebuie să consulţi medicul pediatru pentru o evaluare a sistemului său imunitar.

Care sunt cauzele funcţiei imune scăzute la copii? 

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.