Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Ce înseamnă imunitatea scăzută în cazul bebelușului?

Ce înseamnă imunitatea scăzută în cazul bebelușului?

Dat fiind faptul că nou-născutul nu se naşte cu un sistem imunitar complet dezvoltat, acesta trebuie să fie sprijinit de către mamă, mai ales în primii ani de viață, astfel încât bebeluşul să dezvolte un sistem imunitar puternic, fapt ce îi poate influența întreaga viață.

Sistemul imunitar al bebelușilor nu este suficient de matur pentru a lupta cu agenții patogeni agresivi. De la naștere și până în jurul vârstei de 3 ani, copiii sunt vulnerabili, iar bolile le pot afecta starea de sănătate dacă sistemul lor imunitar este compromis. Fiindcă sistemul imunitar este complex și este răspândit în tot corpul, elementele care îl compun au nevoie de un organism sănătos și de o funcționare bună a organelor interne.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.