Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

De ce nu este bine sa exagerezi cu igiena în vacanță?

De ce nu este bine sa exagerezi cu igiena în vacanță?

Atunci când plecăm în vacanță împreună cu cei mici, suntem deseori îngrijorați în privința acomodării lor, mai ales din punct de vedere al sănătății. Orice destinație am alege pentru cei mici, cu siguranță mediul respectiv este diferit de cel cu care sunt obișnuiți acasă, ori în orașul în care locuim. Dacă destinația noastră este o țară exotică ori un loc unde clima este cu mult diferită, adaptarea celor mici poate să fie cu atât mai dificilă.

Totuși, grija exagerată nu va fi în beneficiul copiilor și nici nu ne va permite să ne bucurăm cu adevărat de vacanță. Echilibrul este cuvântul cheie atunci când alegem să petrecem o vacanță frumoasă și sigură pentru cei mici.
Mai mult decât atât, igiena exagerată nu este în beneficiul celor mici, din motive pe care le vom prezenta în continuare.

Sistemul imunitar se dezvoltă prin expunerea la mediul înconjurător

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.