Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Sfaturi în alegerea pătuțului pentru un somn liniștitor

Sfaturi în alegerea pătuțului pentru un somn liniștitor

Șase lucruri importante despre pătuțurile pentru bebeluși

Înainte să achiziționezi pătuțul pentru micuțul tău, este recomandat să te informezi despre tipurile de pătuțuri existente și ce înseamnă fiecare, pentru a-l putea adapta cât mai bine nevoilor tale și ale bebelușului tău. Mai mult decât atât, este necesar să ai în vedere câteva lucruri care pot influența somnul și dezvoltarea acestuia.

În primul rând, nu este recomandat să cumperi pentru bebe un pătuț de lemn la mâna a doua, deși ar putea fi tentant din punct de vedere al prețului. Acestea pot reprezenta un pericol nu numai din cauza uzării, adică stabilitatea lor ar putea fi considerabil redusă, dar și pentru că ar putea conține urme de vopsea cu plumb, care este extrem de dăunătoare pentru micuțul tău. Totuşi, dacă optezi pentru o asemenea variantă, este indicat să mergi la un specialist pentru finisare.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.