Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Semne că trebuie să schimbi pediatrul

Semne că trebuie să schimbi pediatrul

Deși medicina se bazează pe simptome și diagnostice, un pediatru bun ține seama de specificul fiecărui pacient în parte. Este de preferat ca medicul copilului să fie același, de la naștere până când depășește pragul copilăriei, pentru că atunci, acesta este în măsură să aibă o privire de ansamblu și să pună un diagnostic bun, chiar când simptomele conduc în multe direcții.

Marele avantaj și marele neajuns, totodată, al vremurilor moderne este că accesul la informație este mult mai liber, ceea ce înseamnă că mămicile se documentează mult mai mult. Pe de altă parte, câteva informații luate ca atare și neverificate nu le transformă în medici peste noapte. Pediatrul rămâne autoritatea în materie, când vine vorba despre sănătatea copilului.

Cum știi dacă ai ales un medic bun și care sunt semnele că trebuie să schimbi pediatrul?

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.