Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Mituri privind imunitatea bebelușului

Mituri privind imunitatea bebelușului

Sistemul imunitar este sistemul de apărare al organismului bebeluşului tău împotriva microbilor. Acesta protejează organismul de infecţii și asigură vindecarea în cazul unei îmbolnăviri. Sistemul imunitar este cel care creează, înmagazinează şi distribuie celulele albe din sânge care combat bacteriile şi virusurile, care intră în corpul copilului, mai ales în timp sezonului răcelilor şi gripelor. De aceea, este bine să distingi între ce este mit şi ce este realitate în legătură cu sistemul imunitar al bebeluşului. Aşadar, iată câteva mituri despre sistemul imunitar al bebeluşului şi explicaţiile lor.

MIT: În copilăria timpurie, sistemul imunitar nu este format încă, aşa că ar trebui să crești bebeluşul în condiţii absolut sterile.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.