Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Cum alegem pijămăluțele pentru bebe?

Cum alegem pijămăluțele pentru bebe?

Somnul joacă un rol foarte important în buna dezvoltare a copilului, ceea ce transformă alegerea ținutei de somn într-o muncă de cercetare intensă. Asta pentru că este important să adaptezi hainele la cerințele micuțului tău și, mai mult decât atât, să le alegi în funcție de sezon.

În primele luni de viață, bebe va petrece majoritatea timpului în pătuțul special ales pentru el, iar vestimentația, pe care o așa locație importantă o impune, va fi compusă din pijămăluțe atent selectate. Așadar, este important să ai în vedere nu doar cât de frumos colorate și estetice sunt acestea, ci cât de practice, de calitate și comode sunt. Mai mult decât atât, deoarece noaptea este o perioadă în care îți vei verifica juniorul la fel de des ca și în timpul zilei, alegerea ta trebuie să ofere micuțului tău confortul optim unui somn liniștit și odihnitor, care își va pune amprenta asupra dezvoltării armonioase a acestuia.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.