Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Icterul neonatal - afecţiune tranzitorie a nou-născuţilor

Icterul neonatal - afecţiune tranzitorie a nou-născuţilor
Imediat după naştere, sau la câteva zile după, mulţi bebeluşi, deşi sănătoşi, dezvoltă o afecţiune prin care pielea, mucoasele sau alte ţesuturi capătă o culoare gălbuie.
citeşte mai mult

Probleme de sănătate obişnuite

Probleme de sănătate obişnuite
Crusta de lapte este o afecţiune ce apare la nivelul scalpului bebeluşului. Arată ca o piele uscată şi solzoasă sau ca o crustă galbenă la nivelul scalpului. Se presupune a fi cauzată de modificările hormonale care stimulează secreţia glandelor sebacee la nivelul pielii. Este o boală obişnuită şi nu există motive de îngrijorare; de obicei, problema dispare la câteva luni de la naştere.
citeşte mai mult

Cum facem faţă colicilor

Cum facem faţă colicilor
Colica este una dintre cele mai obişnuite probleme cauzate de alimentaţie şi afectează unul din patru copii. Aceştia plâng mai mult de 3 ore în fiecare zi, mai mult de 3 zile pe săptămână. În general, apare în jurul vârstei de 2 până la 4 săptămâni şi poate dura 3 luni sau mai mult. Iată cum să le faci faţă!
citeşte mai mult

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.