Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Care este cea mai bună saltea pentru somnul bebelușului?

Care este cea mai bună saltea pentru somnul bebelușului?

Primele luni de viață reprezintă cea mai importantă perioadă pentru buna dezvoltare a bebelușului tău. Acesta va petrece majoritatea timpului în pătuț și de aceea este recomandat să acorzi cât mai multă atenție detaliilor, în special alegerii accesoriilor și locului de odihnă a micuțului. Este indicat să te documentezi cât mai bine atunci când pornești în căutarea pătuțului și a saltelei ideale, pentru a le adapta nevoilor bebelușului tău și pentru a crea mediul optim unui somn liniștit.

Primul lucru pe care ar trebui să îl ai în vedere este ca salteaua trebuie să ofere o susținere fermă a bebelușului pentru a permite relaxarea totală a mușchilor. Mai mult decât atât, salteaua trebuie să ia forma corpului pentru a susține coloana vertebrală și a o menține dreaptă, indiferent de poziția preferată de bebe. Dacă ești în dubii în ceea ce privește fermitatea, răspunsul este calea de mijloc: nu e recomandată o saltea prea tare pentru ca apasă mușchii, dar nici una prea moale pentru că nu oferă sprijinul necesar coloanei vertebrale.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.