Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Indiciile din scaunele bebelușului

Indiciile din scaunele bebelușului
Deși pare ceva neplăcut, medicul neonatolog le recomandă proaspetelor mămici să analizeze fiecare scaun al bebeluşului, deoarece acesta conţine indicii importante ale dezvoltării şi sănătăţii copilului.
citeşte mai mult

Îngrijirea după vaccinare

Îngrijirea după vaccinare
Vaccinurile au un rol foarte important în dezvoltarea copilului, deoarece îl protejează de o serie de boli infecţioase care îi pot afecta sănătatea, însă această imunizare are pe lângă avantaje şi câteva reacţii adverse. Sfaturile dr. Liliana Lupău te vor ajuta să preîntâmpini eventualele probleme şi vei putea să-i alini durerea copilului tău.
citeşte mai mult

Și bebelușii visează?

Și bebelușii visează?
În primele 2 săptămâni de viață visăm mai mult decât în orice altă perioadă a vieții noastre – se spune. Undele REM (fază a somnului în care visăm) au fost percepute încă din viața intrauterină, din săptămâna 28 de sarcină. Dar ce visează, de fapt, bebelușii?
citeşte mai mult

Poziția corectă de somn

Poziția corectă de somn
Pe spate, pe lateral, sau pe burtică? În timp ce bebelușii pot devolta propriile lor preferințe pentru anumite poziții de dormit, cel mai indicat este să culci bebelușul pe spate, cu burtica în sus. Aceasta este poziția corectă de somn, spun specialiștii. Iată de ce:
citeşte mai mult

Cum să doarmă mai bine în 7 zile

Cum să doarmă mai bine în 7 zile
Experții spun că bebelușii pot fi antrenați să doarmă mai bine în doar 7 zile. De atât ar fi nevoie să stabilești premisele pentru ceea ce apoi va deveni obișnuință. Dacă vrei ca bebelușul tău să doarmă mai liniștit și tu să nu mai faci nopți albe, urmează sfaturile specialiștilor!
citeşte mai mult

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.