Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Și bebelușii visează?

Și bebelușii visează?
În primele 2 săptămâni de viață visăm mai mult decât în orice altă perioadă a vieții noastre – se spune. Undele REM (fază a somnului în care visăm) au fost percepute încă din viața intrauterină, din săptămâna 28 de sarcină. Dar ce visează, de fapt, bebelușii?
citeşte mai mult

Poziția corectă de somn

Poziția corectă de somn
Pe spate, pe lateral, sau pe burtică? În timp ce bebelușii pot devolta propriile lor preferințe pentru anumite poziții de dormit, cel mai indicat este să culci bebelușul pe spate, cu burtica în sus. Aceasta este poziția corectă de somn, spun specialiștii. Iată de ce:
citeşte mai mult

Cum să doarmă mai bine în 7 zile

Cum să doarmă mai bine în 7 zile
Experții spun că bebelușii pot fi antrenați să doarmă mai bine în doar 7 zile. De atât ar fi nevoie să stabilești premisele pentru ceea ce apoi va deveni obișnuință. Dacă vrei ca bebelușul tău să doarmă mai liniștit și tu să nu mai faci nopți albe, urmează sfaturile specialiștilor!
citeşte mai mult

Ce să știi despre co-sleeping

Ce să știi despre co-sleeping
Cum este mai bine să doarmă bebelușul? – împreună cu părinții sau în camera lui? Ambele variante au susținători și sunt criticate în aceeași măsură. Ultimii ani au adus însă în atenție o a treia variantă – co-sleeping: când bebelușul doarme împreună cu părinții, dar separat, în același timp.
citeşte mai mult

Cum știi dacă ai un copil alergic?

Cum știi dacă ai un copil alergic?
Termenul de alergie este folosit (uneori greșit) pentru orice răspuns hipersensibil la anumite alimente, medicamente, înțepături de insecte, animale de companie, polen sau praf. Cum știi dacă ai un copil alergic și care sunt cele mai des întâlnite alergii.
citeşte mai mult

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.