Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Este bine să îl obișnuiești pe bebe cu lampa de veghe?

Este bine să îl obișnuiești pe bebe cu lampa de veghe?

Însă, decizia ta nu ar trebui să plece de la presupunerea că micuțului tău îi este teamă de întuneric. În general, sugarii sunt obișnuiți cu un mediu întunecat, datorită celor nouă luni petrecute în pântecele mamei. Astfel, este foarte puțin probabil ca un bebe mai mic de 6 luni să se sperie dacă nu este aprinsă lumina atunci când se trezește, deși lipsa ta poate reprezenta un motiv de supărare pentru micuț.

Dacă simți că bebelușul tău ar fi mai calm și ar avea un somn liniștit, având lumina unei lămpi de veghe, sau ți se pare că ți-ar fi mai ușor să îl verifici cu ajutorul luminii slabe emise de o lampă de veghe, este important să știi că acestea nu au efecte negative asupra vederii bebelușului.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.