Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

APARATE PENTRU SUPRAVEGHEREA BEBELUŞILOR

APARATE PENTRU SUPRAVEGHEREA BEBELUŞILOR
SOLUȚII MAI PUȚIN COSTISITOARE

Pentru liniştea ta este indispensabil un baby monitor, adică un sistem de control pentru copilaş, în aşa fel încât să-l poţi auzi sau vedea de la distanţă, din altă cameră sau chiar de la birou. Cu webcam şi un computer este posibil să creezi, fără să cheltuieşti un leu, un sistem de supraveghere fix, în pătuţul micuţului. Cel mai uşor de instalat este prin intermediul Skype. În contul tău poţi să le facilitezi accesul şi altor rude sau prieteni. Chiar şi telefoanele mobile au tot felul de aplicaţii care să îţi dea mai puţine bătăi de cap în privinţa monitorizării copilului.

TIPURI DE APARATE PENTRU SUPRAVEGHERE

Pe piaţă există însă mai multe sisteme care te ajută să-ţi supraveghezi bebeluşul. Sunt multe modele, cu tot felul de funcţii. În linii mari, principalele aparate sunt de trei tipuri:

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.