Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Avantajele stației de supraveghere pentru bebeluși

Avantajele stației de supraveghere pentru bebeluși
Odată ce puiuțul tău a venit pe lume este perfect normal ca întreaga ta atenție să fie îndreptată către el, împreună cu toată dragostea și grija de care are nevoie. Însă, trebuie să te gândești la sănătatea ta, pentru că de starea ta de bine depinde și dezvoltarea armonioasă a micuțului.
citeşte mai mult

Programul de somn al bebelușului de 1 an

Programul de somn al bebelușului de 1 an
Este foarte important, dragi mămici, să înțelegeți în primul rând că somnul copilașilor este diferit de cel al adulților. Somnul micuților este mult mai agitat în primele luni de viață ale acestora, întrucât se trezesc des pe timpul nopții și nu reușesc să adoarmă la loc într-un timp scurt. Până la vârsta de 2 anișori, bebelușii petrec mai mult timp făcând nani, dat fiind că somnul are un impact puternic asupra dezvoltării fizice și mentale a puiuților.
citeşte mai mult

Metode de adormit bebelușii

Metode de adormit bebelușii
Somnul și odihna sunt foarte importante pentru micuțul tău, întrucât contribuie la dezvoltarea și creșterea lui. Dacă bebelușul tău adoarme de obicei foarte greu, trebuie, în primul rând, să te încarci cu multă răbdare și să pui în practică metode speciale, considerate a fi eficiente de către majoritatea părinților și a specialiștilor pediatri. Trebuie să înțelegi că programul de somn al bebelușului tău se va regla în timp, însă, la început, ei nu vor fi capabili să facă diferența între zi și noapte, iar programul lor de somn haotic te va ține în picioare la ore nepotrivite.
citeşte mai mult

Jucăria preferată a lui bebe îl pregătește pentru somn

Jucăria preferată a lui bebe îl pregătește pentru somn
Odihna bebelușului tău este foarte importantă, iar somnul devine dificil când acesta începe să se obișnuiască să doarmă singur. Somnul puiului tău nu este important numai pentru el, ci și pentru tine. Poți folosi acele clipe pentru a te odihni, deoarece micuțul te va trezi de nenumărate ori în timpul nopții din diverse motive și nu este recomandat să fii epuizată. În primele 6 luni de viață, micuțul se trezește pe parcursul unei nopți de mai multe ori pentru că îi este foame sau pur și simplu caută căldura și alinarea oferită de prezența mamei.
citeşte mai mult

Este bine să îl obișnuiești pe bebe cu lampa de veghe?

Este bine să îl obișnuiești pe bebe cu lampa de veghe?
Lămpile de veghe pentru bebeluși au devenit din ce în ce mai populare, fiind considerate o soluție simplă pentru a-i asigura puiului tău un somn liniștit. Așadar, dacă ți se pare că micuțul tău s-ar simți mai confortabil cu jocul de lumini al unei lămpi de veghe, nu există niciun motiv pentru care să nu achiziționezi una.
citeşte mai mult

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.