Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Yoga în timpul sarcinii

Yoga în timpul sarcinii

În timpul sarcinii trebuie să ai grijă ca, pe lângă alimentație, să faci cât mai multă mișcare. Oboseala dispare și tu vei putea avea energie cât pentru doi!

De ce yoga?

Această disciplină veche de mii de ani te ajută să îți armonizezi atât corpul fizic, cât și cel emoțional, spiritual. Iar în această perioadă este tot ceea ce ai nevoie pentru a te liniști și a te relaxa, pentru a avea o #SarcinaZEN.

Andreea Pautov, profesor de yoga acreditat international, își amintește de toate schimbările emoționale prin care a trecut cu viteza vântului, de toate gândurile, fricile și stresul pe care le-a experimentat în timpul sarcinii. Pe lângă toate astea, de durerile de spate și de inflamarea nervului sciatic pe care le-a simțit în acea perioadă. 

 

Acum Andreea te va ajuta, prin câteva exerciții fizice, să treci mult mai ușor peste schimbările care apar pe parcursul acestei călătorii. Acestea te vor ajuta să te relaxezi și să-ți ameliorezi stările de oboseală, dar să aduci și un pic de liniște în minte și în inimă și să înveți să te accepți așa cum ești.

“Fiecare emoție, reacție și trăire este simțită nu doar de noi în timpul sarcinii, cât și de bebe”, spune Andreea Pautov. 

Respirația și mișcarea sănătoasă îți vor aduce schimbarea interioară de care ai nevoie. Urmărește-o pe Andreea și descoperă cum poți obține această stare de bine pe tot parcursul sarcinii!

SarcinaZEN by AptaNUTRICIA

NutrițieZEN
by Laura Cosoi

Laura Cosoi ți-a pregătit rețete usoare, ideale pentru o sarcină ZEN!

Află mai multe

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema