Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Stilul de viață în sarcină

Stilul de viață în sarcină
Încă din prima zi de sarcină, îngrijirea copilului tău devine responsabilitatea ta. Iar pentru a da naștere unui copil sănătos, nu trebuie să-ți modifici doar regimul alimentar, ci întregul stil de viață. Sunt lucruri care pot aduce beneficii copilului tău și pe care ar trebui să le faci și lucruri care-ți pot periclita sarcina și pe care ar fi indicat să le eviți.
citeşte mai mult

Insolația în sarcină

Insolația în sarcină
Pentru obținerea unui bronz frumos, multe femei sunt în stare să stea pe plajă din zorii zilei și până apune ultima rază de soare, neluând în calcul atenționările specialiștilor, care avertizează că expunerea îndelungată la soare este nocivă și poate pune viața în pericol.
citeşte mai mult

Durerile de spate în sarcină

Durerile de spate în sarcină
Majoritatea gravidelor se plâng de faptul că, mai ales în ultimul trimestru de sarcină, au dureri puternice de spate şi din această cauză, ori se mişcă cu foarte mare greutate, ori nu se pot odihni corespunzător.
citeşte mai mult

Dezvoltarea mirosului în sarcină

Dezvoltarea mirosului în sarcină
Pentru foarte multe dintre gravide se pare că cea mai mare neplăcere cu care se confruntă, mai ales în primele luni de sarcină, este aceea că prezintă aversiuni pentru anumite mâncăruri sau mirosuri.
citeşte mai mult

Tratamentele de înfrumusețare în sarcină

Tratamentele de înfrumusețare în sarcină
Cele mai multe dintre femeile gravide acordă foarte mare grijă tratamentelor de înfrumuseţare, de teamă de a nu le face rău bebeluşilor pe care îi poartă în pântece. Unele produse cosmetice nu au nici un efect dăunător asupra fătului sau a mamei, însă există anumite tratamente de înfrumuseţare care sunt puse sub semnul întrebării.
citeşte mai mult
NutrițieZEN
by Laura Cosoi

Laura Cosoi ți-a pregătit rețete usoare, ideale pentru o sarcină ZEN!

Află mai multe