Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Cum scăpam de durerile de spate din timpul sarcinii

Cum scăpam de durerile de spate din timpul sarcinii
Coloana vertebrală reprezintă axul central al stucturii noastre fizice, deoarece este punct de ancorare pentru toate celelalte elemente, suportând greutatea capului, a trunchiului, a membrelor superioare și în același timp asigurând mobilitate și protecție măduvei spinării.
citeşte mai mult

Amniocenteza

Amniocenteza
Amniocenteza este un test pentru diagnosticarea afecţiunilor genetice care îţi poate spune cu o certitudine aproape maximă daca bebeluşul are sau nu vreo problemă.
citeşte mai mult

Sarcina toxică

Sarcina toxică
Toate femeile ştiu că maternitatea înseamnă multă bucurie şi împlinire. Este vorba de un vis împlinit. Vei fi mamă. Există însă şi situaţii când pot să apară unele neplăceri care, în cazul anumitor gravide, din fericire, nu multe, pot fi destul de mari.
citeşte mai mult

Sarcina extrauterină

Sarcina extrauterină
În mod normal, după fertilizare, la începutul sarcinii, oul călătoreşte din trompa uterină către uter, unde se implantează şi creşte. Există totuşi situaţii, destul de rare ce-i drept, când zigotul se implantează pe o suprafaţă din afara uterului determinând astfel dezvoltarea unei sarcini ectopice.
citeşte mai mult

Arsuri stomacale și indigestii în sarcină

Arsuri stomacale și indigestii în sarcină
Sarcina vine la pachet cu câteva simptome neplăcute, dar cele mai multe dintre ele sunt menite să protejeze bebelușul. Dacă te supără arsurile stomacale, de exemplu, acesta este un semn că trebuie să mănânci mai încet și să îi dai astfel bebelușului timp să absoarbă nutrienții din hrana ta. Chiar dacă nu ai avut probleme înainte de a rămâne însărcinată, este foarte posibil să treci prin această experiență în sarcină. Uite ce le cauzează și cum să atenuezi disconfortul provocat de arsuri stomacale și indigestii în sarcină.
citeşte mai mult