Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Săptămâna 7 de sarcină

Săptămâna 7 de sarcină

Între grețuri și nevoia de a merge la toaletă din 10 în 10 minute, petreci aproape toată ziua în baie... Vestea bună este că hormonii de sarcină intesifică circulația sanguină în zona pelvisului și că sânii îți sunt vizibili măriți, ceea ce te face să te simți foarte atrăgătoare, atunci când nu ești epuizată... Iar partenerul rău remarcă acest lucru.

Corpul mămicii

În aceste prime săptămâni nu vei resimţi prea multe diferenţe de la o zi la alta. Senzaţiile de greaţă se pot înteţi, dar vestea bună este că există metode de a depăşi aceste provocări: - Încearcă să mănânci porţii mici şi dese, evitând senzaţia de foame. - Evită mâncărurile condimentate sau grase și stai departe și de băuturile carbogazoase - Ghimbirul, în orice formă, pare să fie de ajutor! Încearcă un ceai de ghimbir sau biscuiţi cu acest ingredient; poţi chiar să întrebi de capsule cu ghimbir la magazinele naturiste.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Relaxează-te și bucură-te de aceasta etapă frumoasă!

Află mai multe
Vrei să afli mai multe despre evoluţia sarcinii tale?
În Club NUTRICIA, primeşti sfaturi pas cu pas.
Intră şi tu