Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:
Părerile despre NutriMama sunt importante pentru noi,
așa că le-am împărțit în 3 categorii.
Vezi ce spune medicul despre NutriMama

Părerea medicului

Dr. Luiza Pîrvu – Consultant în nutriție

Sarcina este ocazia marilor schimbări din viața femeii- de mentalitate, de maturizare, de aspect fizic, hormonal și de creștere emoțională. Nimic nu te poate pregăti dinainte de avalanșa de noutăți, dar cele 9 luni de așteptare vin ca un exercitiu de împlinire personală și familială care te vor desăvârși când vei deveni din “femeie”- MAMĂ.
Legătura cu mica minune din brațele tale se va completa după naștere, începând chiar cu primul alăptat, iar drumul care vă așteaptă pe amândoi ( amândouă) va fi unul extrem de frumos, chiar dacă uneori presărat cu oboseală, lipsă acută de timp sau colici.

Citește mai mult
Vezi ce spun mămicile bloggerițe
Ellie White
Ellie White
Chiar dacă am început diversificarea de la 6 luni, micuța nu e prea atrasă de mâncare,așa că tot la mami revine și-și găsește alinarea la sânul meu.
Citește mai mult
Alexandra Hustiu
Alexandra Hustiu
În timp ce alte mămici se confruntă cu colici sau alte probleme similare, cea mai mare problemă a mea este alimentația
Citește mai mult
Nico Leta Cîrjan
Nico Leta Cîrjan
Mi s-a părut mișto ideea unor produse care să vină în sprijinul mamelor care alăptează. Căci alăptatul e tare frumos, magic aproape, dar foarte solicitant, iar până te obișnuiești e de-a dreptul greu.
Citește mai mult
Andreea Ursu-Lișteveanu
Andreea Ursu-Lișteveanu
Dacă n-ai timp să-ți gătești cele mai sănătoase mâncăruri din care să-ți iei nutrienții de care are nevoie puiul tău, există două soluții rapide și sănătoase pentru ca laptele tău să primească aportul necesar de fibre, proteine și vitamine.
Citește mai mult
Ellie White
Simona Botner
Consum NutriMama zilnic de cand le-am descoperit. Sunt zile cand sunt pe fuga, am multe de rezolvat si ma ocup cu intaietate de nevoile bebelusului, uitand uneori de mesele mele, foarte importante de altfel, in perioada alaptatului.
Port cu mine o cutie de batoane nutritive si imi fac plimbarile cu bebe afara mai dulci, buzunarele caruciorului fiind mereu alimentate. Shake-urile sunt delicioase si combina placut nevoia organismului de lichide cu incantarea gustului. Ma bucur ca am descoperit produse ce sustin mamele active!
Citește mai mult
Ellie White
Andra Pascu
Sunt o mama activă și muncesc încă din prima lună de viață a bebelușului. În primele 6-7 luni de viață ale lui bebe nu a existat posibilitatea să îmi acord mai mult de 10 – 15 minute pentru o masă, și uneori chiar și aceste minute erau cu bebe de gâtul meu, iar lucrul asta s-a reflectat rapid în sănătatea mea. Îmi pare tare rău că am descoperit NutriMama așa de târziu, dar chiar și acum, la aproape 10 luni de când sunt mamă, batoanele nu îmi lipsesc din geantă. Este ideal să poți lua o gustare benefică conținând vitamine, acid folic, Omega 3 și alte lucruri de care organismul unei mame care alăptează are mare nevoie. Batoanele sunt un fel de gustare sănătoasă a mămicii care alăptează. Băutura o prepar la micul dejun, în special în zilele aglomerate, în care știu că orice ajutor în plus va fi binevenit. Probabil că dacă aș fi descoperit-o de la început, cu siguranță în primele luni de viață ale lui bebe nu mi-ar fi lipsit.
Citește mai mult
Simona Botner Simona Botner
Simona Botner
“Consum NutriMama zilnic de cand le-am descoperit. Sunt zile cand sunt pe fuga, am multe de rezolvat si ma ocup cu intaietate de nevoile bebelusului, uitand uneori de mesele mele, foarte importante de altfel, in perioada alaptatului.

Port cu mine o cutie de batoane nutritive si imi fac plimbarile cu bebe afara mai dulci, buzunarele caruciorului fiind mereu alimentate. Shake-urile sunt delicioase si combina placut nevoia organismului de lichide cu incantarea gustului. Ma bucur ca am descoperit produse ce sustin mamele active!“
Andra Pascu Andra Pascu
Andra Pascu
“Sunt o mama activă și muncesc încă din prima lună de viață a bebelușului. În primele 6-7 luni de viață ale lui bebe nu a existat posibilitatea să îmi acord mai mult de 10 – 15 minute pentru o masă, și uneori chiar și aceste minute erau cu bebe de gâtul meu, iar lucrul asta s-a reflectat rapid în sănătatea mea. Îmi pare tare rău că am descoperit NutriMama așa de târziu, dar chiar și acum, la aproape 10 luni de când sunt mamă, batoanele nu îmi lipsesc din geantă. Este ideal să poți lua o gustare benefică conținând vitamine, acid folic, Omega 3 și alte lucruri de care organismul unei mame care alăptează are mare nevoie. Batoanele sunt un fel de gustare sănătoasă a mămicii care alăptează. Băutura o prepar la micul dejun, în special în zilele aglomerate, în care știu că orice ajutor în plus va fi binevenit. Probabil că dacă aș fi descoperit-o de la început, cu siguranță în primele luni de viață ale lui bebe nu mi-ar fi lipsit.“
Vezi ce spune comunitatea de mămici
Mămici de pretutindeni au încercat produsul și ne-au surprins cu mesaje. Citește mai jos părerea lor despre acesta, încearcă batoanele și băutura pe bază de lapte praf și scrie-ne!
Nicoleta Nico
Am încercat batoanele cu merișoare si ciocolata sunt foarte mulțumită si incantata ca pot manca ceva ,,dulce".
Violeta Ianca
Batoanele cu cereale, ambele variante, sunt absolut delicioase!!! Sunt exact cum îmi plac mie: dulci moi, nu se lipesc de dinți și, mai ales, sunt îmbogățite cu vitamine și minerale.
Cristina Duca
Îmi plac foarte mult batoanele și....parcă sunt mai plină de energie.....Mulțumim AptaNutricia că vă gândiți la noi....la mămicile care alăptează!!!
Ligia Badulescu
Sunt super delicioase și chiar am nevoie de muuultă energie să fac față băieților, alăptatului la cerere, activităților educative și treburilor casnice! Vă mulțumesc pentru surpriza plăcută și delicioasă!
Oana Grigoruță
Îmi plac mult batoanele, sunt foarte bune, le recomand!
Andreea Nedelcu
Super încântată de produse! Abia aștept rezultatul. Sunt delicioase. Le recomand mămicilor!
Gia Gligor
Îmi plac foarte mult! Sunt foarte hrănitoare și delicioase, nicio dimineață fără un baton!
Nicoleta Buzurin
De dimineață Bia papă lăptic și mami batonul de cereale cu ciocolată, mai că îmi venea să mănânc 2 la o masă. Îmi plac maxim. Foarte hrănitoare și gustoase. Felicitări pentru că vă gândiți și la mămici!
Mihaela Scurtu
Sunt super încântată de produse iar batoanele sunt super delicioare! Le voi recomanda și altor mămici cu toată încrederea! Mulțumesc
Claudia Schohterus
Mereu găsiți câte o modalitate de a mă surprinde! Cuvantul "mulțumesc" nu va putea cuprinde tot ceea ce aș dori. 
Abia aștept sosirea pe lume a micii domnișoare,care se pare că va veni mai repede decât ne așteptam.
Ionela Manea
Sunt foarte bune și de calitate!
Cristina Comanescu Coteti
Nu pot să mă decid care dintre batoane sunt mai bune...atât cele cu merișoare și zmeura cât și cele cu merișoare și ciocolată sunt absolut delicioase...iar lăpticul cu aromă de vanilie mi-a încântat papilele gustative....le recomand tuturor mamicilor!!
Elena Mihaela Savu
Sunt foarte bune batonașele dar și laptele e bun! Mie îmi plac foarte mult. Mulțumesc AptaNUTRICIA