Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

ASPIRATORUL NAZAL

ASPIRATORUL NAZAL
Nou născutul care este alăptat trebuie să respire uşor prin năsuc, aşa că este foarte important să aibă libere căile nazale. Acest lucru îl ajută să aibă o alimentaţie adecvată şi un somn relaxant. Strănuturile sunt modul natural prin care bebeluşii îşi curăţă căile respiratorii şi când fac asta sunt şi foarte drăgălaşi. Însă când nasul este deja înfundat, copilul este răcit, el are nevoie de un ajutor extern. Pe lângă serul fiziologic, foarte eficient este aspiratorul nazal. Acesta poate fi electric, manual sau chiar conectat la aspiratorul cu care faci curăţenie.
citeşte mai mult

Avantajele stației de supraveghere pentru bebeluși

Avantajele stației de supraveghere pentru bebeluși
Odată ce puiuțul tău a venit pe lume este perfect normal ca întreaga ta atenție să fie îndreptată către el, împreună cu toată dragostea și grija de care are nevoie. Însă, trebuie să te gândești la sănătatea ta, pentru că de starea ta de bine depinde și dezvoltarea armonioasă a micuțului.
citeşte mai mult

FOLOSIREA SUZETEI - AVANTAJE ŞI DEZAVANTAJE

FOLOSIREA SUZETEI - AVANTAJE ŞI DEZAVANTAJE
Da sau nu utilizării suzetei? Este o controversă despre care se discută de ani buni. S-a demonstrat că încă din pântece bebeluşul suge uneori degetul mare. Te întrebi însă dacă suzeta poate deveni un viciu? Depinde cum este folosită.
citeşte mai mult

CUM ÎMBRACI COPILUL LA 1-2 ANI?

CUM ÎMBRACI COPILUL LA 1-2 ANI?
Când micuţul începe să meargă de-a buşilea, până şi cele mai fashioniste mame trebuie să se resemneze şi să renunţe la ambiţiile estetice. Este vârsta la care copilaşul nu trebuie să se simtă încorsetat sau să se împiedice din cauza hainelor.
citeşte mai mult

CE TIP DE SUZETĂ ALEGI?

CE TIP DE SUZETĂ ALEGI?
Suzeta este un ajutor important încă din primele luni de viaţă, aşa că pe piaţă se găsesc în diferite forme, culori, duritate sau flexibilitate.
citeşte mai mult

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.