Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Minunea în albastru

Minunea în albastru
Acum doi ani şi câteva luni, de ziua mea, am primit în dar un album numit „Minunea în albastru”. Mai aveam două luni până la naştere, aşa că a fost chiar un cadou minunat pentru mine.
citeşte mai mult

CUM ALEGI SCAUNUL PENTRU MASA BEBELUŞULUI

CUM ALEGI SCAUNUL PENTRU MASA BEBELUŞULUI
Dacă există un simbol pentru copilul care creşte, acesta este scaunul de masă. Cel mic stă deja în şezut, deci devine mare. Şi în câţiva ani scaunul acesta va deveni o amintire, la fel ca nopţile în care nu dormi pentru a-l legăna sau alăptatul din două în două ore. Când trebuie însă să-l pui pe bebe în scaunul de masă? În jurul vârstei de 6 luni, când este capabil să stea în fund.
citeşte mai mult

Avantajele unui leagăn pentru bebeluș

Avantajele unui leagăn pentru bebeluș
Leagănul pentru bebeluș este de mare ajutor pentru noile mămici, și mai ales pentru bebelușii care s-au obișnuit cu mișcarea ritmică de legănare a pântecelui sau a brațelor mamei.
citeşte mai mult

Primele săndăluțe

Primele săndăluțe
Alegerea încălțămintei pentru cei mici este o operațiune la fel de importantă precum alegerea hăinuțelor sau a cosmeticelor pentru toaleta zilnică. Trebuie să reții faptul că investiția într-o pereche de pantofiori de calitate pentru bebeluș reprezintă o investiție esențială într-un mers corect mai târziu.
citeşte mai mult

JUCĂRII POTRIVITE PENTRU BEBELUŞI

JUCĂRII POTRIVITE PENTRU BEBELUŞI
Pentru mulţi părinţi, jucăriile potrivite pentru bebeluşi sunt cele care se cumpără din magazinele specializate, dar dacă ne gândim că scopul este să-l facem să se joace, realizăm că există foarte multe lucruri de care ne putem ajuta în acest sens.
citeşte mai mult

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.