Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Olița, cutia cu jucării a Biancăi

Olița, cutia cu jucării a Biancăi
Hmmm, greu cu Bia la oliţă. Chiar dacă o aveam în casă de 1 an, şi eu, în sinea mea, ziceam poate-poate, ea o folosea pe post de chiuvetă pentru păpuşi sau cutie de lego. Mare, roz, încăpătoare, să poată sta fata bine pe ea, gândeam eu când am achiziţionat-o.
citeşte mai mult

La plimbare în parc, printre mașini și mici

La plimbare în parc, printre mașini și mici
Ador plimbările. Și de când a venit Mogâldea pe lume, le-am iubit și mai mult. Nu mai era nimeni ca mine, parcă eram singura de pe pământ care pleca la plimbare cu copilul.
citeşte mai mult

Cum refuzi politicos?

Cum refuzi politicos?
Am ajuns cu bine acasă. Motanul nostru, foarte curios din fire de altfel, nu știa de ce nu îl mai bag în seamă atât de mult ca înainte. Și stătea săracul la ușa camerei, doar doar să îl alint și pe el puțin. Dar în lumea mea apăruse cel mai frumos dar posibil și nu mai aveam timp și de el. Nici de mine, darămite de o pufoșenie blănoasă. Azi așa, mâine așa, puiul de om căpăta o notorietate de speriat. Toata lumea avea copii, dar toți voiam să-l cunoască pe al meu. Bine bine, zic eu, e timpul ca Măria Sa Prințul să facă cunoștință cu alte chipuri în afară de ale noastre.
citeşte mai mult

Bagaj cu amintiri

Bagaj cu amintiri
A venit și ziua cea mare! Vine bebe! Cu purcel și cățel, tot poporul era la spital. Doar venea prințul pe lume, cum altfel. Am cărat după mine toată casa: mama, sora, soacra, viitorul tătic și un ditamai bagajul, de zici că plecăm în excursie, nicidecum la spital ca să nasc. Degeaba mă informasem eu despre bagajul gravidei. În acele momente totul mi se părea important. Doamne, cei de la spital cred că au trăit cu impresia că îi cotropim, nu că așteptăm cuminți clipa cea mare.
citeşte mai mult

Despre pitic și viață

Despre pitic și viață
Nici nu mă gândeam că viața mea va lua o întorsătură la 180 grade când am aflat că voi deveni mamă. Voiam un bebe, dar se lăsa atât de mult așteptat. Sunt la a doua căsătorie și mă gândeam că e ceva în neregulă cu mine, nu reușeam să rămân însărcinată deloc. Și gândurile urâte nu-mi dădeau pace nici măcar în somn. Oare cu ce am greșit, ce am făcut rău, unde trebuia să mai “lucrez”, ce trebuia să îndrept la mine pentru a-mi putea îndeplini visul. Întotdeauna vinovată eram eu, indiferent dacă greșeam sau nu. Și am hotărât să pun punct. Punct și de la capăt.
citeşte mai mult

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.