Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:
Categoria: Alăptare 09.10.2015 kmy 4 kmy întreabă: Buna ziua! va rog sa imi mentionati alimentele ce nu trebuie consumate de mama care alapteaza.Mi s-a spus sa nu consum: fasole uscata, varza nici cruda, nici gatita, fructe cu puf( piersici, kiwi, caise) nici un fruct ce are puf, sa evit fructele proaspete si legumele, sa nu consum rosii, castraveti, seminte, alune, capsuni, usturoi, ceapa, paine. Sa consum doar fructe si legume preparate termic.Ce aliment scada cantitatea de lapte?Mentionez ca nu am nici un fel de alergie la nici un aliment
Intră în Club NUTRICIA ca să vezi răspunsul experţilor şi să le pui la rândul tău o întrebare!
Vezi răspunsul
Alte întrebări: