Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Este frigul cauza răcelii și gripei la copii?

Este frigul cauza răcelii și gripei la copii?

Viroza sau răceala obişnuită este o infecţie virală acută, care afectează tractul respirator superior adică nasul, sinusurile, faringele şi laringele. Virusul se transmite de la un copil la altul prin atingerea obiectelor contaminate și apoi atingerea nasului sau gurii. În cazul gripei, virusul se transmite și prin prin tuse sau strănut, plutind în particulele de aer.

Există peste 200 de virusuri care provoacă răceala, iar acestea circulă în tot timpul anului, chiar dacă epidemiile se observă mai ales în sezonul rece. Pentru că există atât de multe tipuri de virusuri care cauzează răceala, copiii se pot îmbolnăvi de mai multe ori într-un an, dobândind imunitate la fiecare tip de virus.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.