Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Recuperarea după nașterea vaginală

Recuperarea după nașterea vaginală
L-ai adus pe bebe pe lume și ce a fost mai greu a trecut. Acum, corpul tău va trece printr-o nouă serie de încercări, pe care le vei resimți puternic. Transformările pot fi mai bruște și, drept urmare, uşor mai neplăcute decât cele pe care le-ai experimentat de-a lungul celor 9 luni de sarcină. Iată la ce te poți aștepta după naștere.
citeşte mai mult

Prima zi din viața bebelușului

Prima zi din viața bebelușului
Timp de 9 luni a stat cuminte în burtica ta, dar în prima lui zi de viață, bebelușul tău începe serviciul cu normă întreagă. Iata ce se întâmplă cu el imediat după ce vine pe lume.
citeşte mai mult

CEAIUL PENTRU COLICI

CEAIUL PENTRU COLICI
Colicile sunt crampele abdominale care afectează aproximativ 20% dintre bebeluşi în primele luni de viaţă şi care îi stresează pe părinţi, pentru că se simt neputincioşi în faţa plânsetului de disperare al copilului.
citeşte mai mult

APARATE PENTRU SUPRAVEGHEREA BEBELUŞILOR

APARATE PENTRU SUPRAVEGHEREA BEBELUŞILOR
Orice mămică ştie bine: să te îndepărtezi de propriul copil, chiar şi pentru câteva minute, poate cauza anxietate, preocupare. Cum să rezolvi această situaţie de stres? Şi în aceste situaţii însă tehnologia vine în ajutor. Există o varietate de aparate pentru supravegherea copilului şi diverse soluţii.
citeşte mai mult

ASPIRATORUL NAZAL

ASPIRATORUL NAZAL
Nou născutul care este alăptat trebuie să respire uşor prin năsuc, aşa că este foarte important să aibă libere căile nazale. Acest lucru îl ajută să aibă o alimentaţie adecvată şi un somn relaxant. Strănuturile sunt modul natural prin care bebeluşii îşi curăţă căile respiratorii şi când fac asta sunt şi foarte drăgălaşi. Însă când nasul este deja înfundat, copilul este răcit, el are nevoie de un ajutor extern. Pe lângă serul fiziologic, foarte eficient este aspiratorul nazal. Acesta poate fi electric, manual sau chiar conectat la aspiratorul cu care faci curăţenie.
citeşte mai mult

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.